- S.C. Topo Construct Proiect S.R.L. -

Certificat Energetic

1. Acte necesare pentru  Apartament / Garsoniera

– Planul apartamentului (releveu din dosarul de cadastru sau cartea tehnica a constructiei)

2. Acte necesare pentru cladire

– Plan de situatie cu indicarea punctelor cardinale.
– Proiect de arhitectura complet – planuri, sectiuni, fatade (detalii ale straturilor care compun anvelopa cladirii, cu indicarea materialelor folosite si a grosimii lor).
– Proiecte de instalatii – planuri si descrieri ale instalatiilor de incalzire, racire, sanitare (apa calda si rece, canalizare), gaze, electrice
– Fisele tehnice pentru tamplarie de la producator (daca exista)
– In cazul cladirilor existente consumurile lunare pe ultimul an pentru: energie electrica, gaz, apa rece si calda (daca exista)

La intocmirea certificatului energetic vom face o vizita la cladirea certificata pentru completarea Fisei de analiza termica si energetica.

CAT COSTA CERTIFICATUL ENERGETIC?

Pretul unui certificat energetic se stabileste in functie de tipul si suprafata locuintei in cazul in care cel care solicita certificatul are toate documentele necesare intocmirii acestuia.

Pretul orientativ pentru eliberarea eliberarii unui certificat energetic in functie de cladirea certificata poate fi urmatorul:
Pentru apartamente incepand cu 170lei .
Pentru case si vile incepand cu 300lei  pentru imobile cu releveu iar pentru cele fara releveu se aduga 150lei / nivel  pentru realizarea acestuia.

In Pitesti deplasarea la imobil este gratuita.